Zprávy

Absolute Teamsport otevírá nové prodejny

3. května 2022

Prodejny Sport 2000 s konceptem Absolute Teamsport se v Německu rozšířily v březnu ze stávajících pěti obchodů o dva další. Jsou jimi Absolute Teamsport Rauscheid v Alsdorfu a Absolute Teamsport Burdenski Sportswear v Brémách. Obě prodejny již existovaly, prošly pouze úpravou a znovuotevřením.

První obchod s prodejní plochou 200 m² vznikl v roce 2008 jako Sportsfreund Alsdorf. Absolute Teamsport Burdenski Sportswear byl založen v roce 1990 bývalým reprezentačním brankářem Dieterem Burdenski. Po pěti letech ho převzal Reyhan Gök, který obchod s prodejní plochou 450 m² spravuje dodnes.

Nedávno otevřely své brány také nové prodejny Absolute Teamsport v Nizozemí a jeden obchod se stejným konceptem v Rakousku. V Nizozemí se jedná o prodejnu v centru Rotterdamu, která se zaměřuje na fotbalový sortiment. Od loňského listopadu funguje také prodejna v Amsterdamu. V Rakousku se jedná o „Absolute Teamsport Kuster“ v Dornbirnu, jehož majitel provozuje sportovní prodejnu již 34 let.

Sport 2000 připravuje pro tento rok i další otevření prodejen s konceptem Absolute Teamsport. Nové mají vzniknout v Belgii, Maďarsku, Bulharsku a ve Švýcarsku.