Zprávy

Annie Leibovitz nafotila pro Canada Goose novou kampaň

13. ledna 2024

Společnost Canada Goose se vydala do drsné krajiny Nového Mexika s fotografkou Annie Leibovitzovou, aby připravila svou nejnovější kampaň značky, která se zaměřuje na posílení postavení žen a jejich individualit. 

Nová kampaň Live in the Open pro sezónu podzim/zima 2023 oslavuje tři ženy z velmi odlišných světů kinematografie, umění a sportu. Všechny spojuje neúnavná snaha o dosažení cíle a vášeň být součástí něčeho většího. Na kampani v Novém Mexiku se podílely herečka, hudebnice, spisovatelka a skladatelka Sheila Atim, filmařka a kameramanka divoké přírody Sophie Darlington a olympijská hokejová brankářka Kimberly Newell. Je to stejné prostředí, které inspirovalo Georgiu O'Keeffe, jednu z nejplodnějších umělkyň a průkopnic moderní historie. O'Keeffeová, známá svými obrazy přírodních forem, měla hluboký vztah k půdě a přírodě Nového Mexika, místu, kde se cítila nejlépe a kde téměř 40 let pracovala a žila.

V kampani, která se vyznačuje charakteristickými prvky Leibovitzové se světlem, dramatickými náladami a vizuálními příběhy, vystupuje trojice múz Canada Goose, které se cítí stejně dobře jako O'Keeffeová ve vyprahlé krajině. V kombinaci oděvů Canada Goose a jejich osobních šatů vyniká jejich individualita vůdčích žen a jejich neochvějné spojení s matkou přírodou ve stylu portrétů, který je pro Leibovitzovou charakteristický. Leibovitz se už podílela na kampani firmy pro rok 2022.