Zprávy

Arena podporuje boj proti rakovině prsu

Arena představila kolekci pro boj proti rakovině prsu ve prospěch nadace Keep A Breast. Kolekce byla uvedena na trh v měsíci boje proti rakovině prsu, aby zdůraznila význam včasného odhalení a přístupu ke včasné a kvalitní léčbě a podpořila osoby, které rakovinu prsu přežily. Padesát procent výtěžku z prodeje v USA a Evropě bude věnováno neziskové organizaci Keep A Breast se sídlem v Los Angeles, jejímž posláním je snižovat riziko rakoviny prsu a její dopady po celém světě prostřednictvím umění, vzdělávání, prevence a akcí.

Každé plavky jsou na obalu opatřeny QR kódem, který odkazuje přímo na aplikaci Keep A Breast. Tento jedinečný průvodce samovyšetřením spojuje uživatelky přímo s odborníkem a poskytuje přímou a okamžitou podporu ženám, které při samovyšetření zjistí něco neobvyklého. 

Kolekce byla uvedena na trh 1. října 2023 v USA a 12. října v Evropě a je k dostání výhradně prostřednictvím webových stránek společnosti Arena. Mnoho plavců značky Arena pomáhá zvyšovat povědomí o této problematice tím, že v říjnu nosí tuto kolekci.