Zprávy

Brněnská hala Rondo má nové jméno - DRFG Aréna

Hala Rondo nese od pondělí 9. března jméno DRFG Aréna. Hokejová Kometa se dohodla s brněnskou investiční skupinou DRFG na partnerství, které bude trvat tři sezony. Výši finančního příspěvku nechtěla ani jedna ze stran zveřejnit. Po odchodu firmy Kajot a přejmenování Kajot Areny na původní název Rondo se tak odehrála druhá změna jména haly za poslední rok.

Název haly Rondo se měnil už třikrát: nejprve na Starobrno Rondo Arena, v roce 2011 pak na Kajot Arena. V červnu loňského roku pak zpět na Rondo. Kvůli zastupiteli schválené vyhlášce o regulaci hazardu totiž firma Kajot, která byla generálním sponzorem hokejové Komety, odmítla klub dále podporovat. Halu vlastní městská akciová společnost Starez Sport, která ji pronajímá právě Kometě. A podle nájemní smlouvy má Kometa možnost pojmenovat halu podle generálního sponzora.

V Brně sídlící investiční skupina DRFG zhodnocuje kapitál investováním do majetkových podílů v perspektivních společnostech a projektech. Zaměřuje se na investice do energetiky, nemovitostí, finančních služeb, technologií, vzdělávání a výzkumu či zdravotnictví.

Zdroj: idnes.cz