Zprávy

Ceny veletrhu ISPO za rok 2015/2016

Na nedávno skončeném veletrhu ISPO v Mnichově byly uděleny ceny ISPO AWARDS za nejlepší výrobky z oblasti sportu pro sezónu 2015/16. 46 hodnotitelů z 12 zemí vybíralo ze 445 přihlášených výrobků. Titulem Výrobek roku se honosí 6 produktů z oborů Action, Outdoor, Ski, Performance, Health & Fitness a kategorie Výrobky z Asie.

Cenu ISPO AWARD Výrobek roku 2015 získaly následující produkty: V kategorii ACTION akční kamera a smartphonestabilizátor Luuv od firmy Luuv, v kategorii OUTDOOR zateplená dvouvrstvá horolezecká obuv G2 SM od firmy La Sportiva, v kategorii SKI si cenu odnesl Marker se svým revolučním vázáním Kingpin. Kategorii PERFORMANCE vyhrály fitness hodinky pro inteligentní a efektivní trénink Surge od firmy Fitbit, v kategorii HEALTH & FITNESS si cenu odnesla firma Tomahawk za rotoped IC7 Indoor Cycle. Za nejlepší výrobek pocházející z asijského trhu považuje hodnotící komise samozavazovací systém bez použití rukou Hands Free 103 GTX od firmy Treksta.
Cenu za nejekologičtější výrobek (ISPO AWARD ECO ACHIEVEMENT) obdržela lyžařská helma Hubber Helmet od firmy Picture Organic Clothing ze 100% ekologického materiálu.