Zprávy

Český SKI magazín mění majitele

13. srpna 2017

Od 1. 3. 2017 se novým majitelem vydavatelství SKIpress s.r.o. stala společnost Premium Media Group a.s. Vydavatelství SKIpress s.r.o. vydává SKI magazín, SKI magazín Speciál a SKI EXCLUSIVE a je majitelem webu skimagazin.cz.

Multimediální dům Premium Media Group vznikl v srpnu 2016 a v portfoliu má vedle SKI magazínu aktuálně 5 dalších produktů z oblasti nemovitostí, architektury, sportu a životního stylu. Jedná se o měsíční lifestylový a inzertní magazín ESTATE specializovaný na luxusní nemovitosti, zcela nový odborný dvouměsíčník Architect+ prezentující českou a slovenskou architekturu, časopis Premium Golf zaměřený na golf a životní styl okolo greenů a dále webové portály parizskaulice.cz a iconiq.cz orientující se na luxusní značky a životní styl.

Stávající redakce SKI magazínu včetně externích spolupracovníků přešla do týmu Premium Media Group, čímž je zajištěna kontinuita spolupráce. Redakce bude čerpat ze silného a zkušeného zázemí skupiny a bude tak mít nové možnosti obsahového rozvoje.