Zprávy

Columbia Sportswear spolupracuje s profesionálním průzkumníkem Mikem Hornem

21. června 2021

Společnost Columbia Sportswear, přední značka v oblasti inovativního oblečení, obuvi, doplňků a vybavení pro aktivní outdoorový životní styl s hrdostí oznamuje víceleté partnerství s profesionálním průzkumníkem Mikem Hornem.

Mike Horn prožil mnoho neuvěřitelných dobrodružství, ale mezi ty nejpozoruhodnější patří například splavení Amazonky na hydrospeedu v roce 1997 nebo když urazil 40 000 km dlouhou rovníkovou trasu okolo Země bez jakéhokoliv motorového pohonu. Bez kyslíku a pomoci vylezl na některé z nejvyšších hor světa. V roce 2017 sám přešel Antarktidu a za 59 dní urazil na lyžích a kitu více než 5100 kilometrů, čímž překonal rekord v nejdelším překročení antarktického kontinentu.

Mike se také věnuje mentálnímu koučinku elitních sportovních týmů. Prostřednictvím svého koučování přispěl k vítězství několika týmů, včetně německé fotbalové reprezentace během mistrovství světa v roce 2014 nebo kriketových týmů Kalkata Knight Riders, Mumbai Indians a Proteas v Jižní Africe.

Společnost Columbia využije nové spolupráce k podpoře a propagaci svých inovativních produktových řad a patentovaných technologií s cílem udržet Mika na jeho dobrodružných expedicích v chladu, ​​suchu nebo teple a ochránit ho v nejtěžších povětrnostních podmínkách.

“Mike Horn a Columbia se k sobě perfektně hodí. Naším posláním jako značky je pro každého odemknout venek. Mike Horn nejen že zažívá úžasná dobrodružství, ale také je rád sdílí a inspiruje prostřednictvím svých sociálních sítí, televizních pořadů, přednášek, konferencí a knih tak tisíce lidí. Columbia tento přístup velmi oceňuje a bude také nadšeně sledovat své funkční výrobky během následujících Mikeových expedicích v akci,“ říká Matthieu Schegg, viceprezident a generální ředitel společnosti Columbia pro region EMEA.

„Během mého mnohaletého profesionálního objevování a prozkoumávání, bylo vždy mým cílem posouvat psychické i fyzické hranice a zároveň sdílet své zkušenosti se světem. Když vystoupíme za hranice svého pohodlí, můžeme tím jedině hodně získat, a to se snažím svými dobrodružnými výpravami ukázat. Každý máme své vlastní vrcholy, které musíme zdolat, své oceány, kterými křižujeme i překážky, které musíme překonat... Ale nic není nemožné, pokud si tak nastavíme cíle i mysl. Jsem proto velmi šťastný, že mohu s Columbií spolupracovat, sdílíme totiž stejnou filozofii a hodnoty. Společně můžeme dále povzbuzovat a inspirovat lidi, aby se vydali do neznáma, aby objevili sebe i svět, ve kterém máme to štěstí žít,“ dodává Mike Horn.