Zprávy

Didriksons bude mít nové Logo

6. května 2021

Od 10. května začne švédská outdoorová značka Didriksons používat na všech svých fyzických i digitálních kanálech nové logo. Je to součást nové strategie, která začala platit od roku 2020 a jejíž součástí je dostat značku více do podvědomí zákazníků. Firma na změnách v rámci nové identity spolupracuje s agenturou The Bond.

Nové logo si zachovává slovní název, nový je symbol před ním. Dosavadní forma připomínající kapku je nahrazena symbolem připomínajícím šipku. Logo je inspirováno hlavním produktem firmy – bundou. Její složené rukávy připomínají písmeno D, loket směřuje doprava, což znamená směr budoucnost, vůli k inovacím a touhu po rozvoji. Tři geometrické tvary, ze kterých se logo skládá, reprezentují základní hodnoty firmy – řemeslný um, inovace a zodpovědnost.

Firma se spolu s novým logem a dalšími marketingovými aktivitami chce etablovat na trhu jako „The Swedish Jacket Brand“. Nový symbol bude k vidění již na vybraných modelech kolekce jaro/léto 2021, od podzimu bude umístěn na všech výrobcích.