Zprávy

EA SPORTS FIFA je velmi úspěšná

8. září 2018

EA SPORTS FIFA se stala nejúspěšnějším simulátorem na světě s 260 miliony kopií prodaných přes FIFA franšízy. Jeho verze 18, která se objevila na trhu před 11 měsíci, se stala s 24 miliony prodaných kopií po celém světě  nejlépe prodávanou. V rámci této verze se hrálo přes 7 miliard zápasů, vstřeleno bylo přes 17 miliard gólů. Hraje v ní přes 20 milionů hráčů v 60 zemích světa.

FIFA Mobile zaznamenala 193 milionů instalací po celém světě, v Číně se již hrálo přes 900 milionů zápasů. v Asii jsou populární také FIFA Online 3 a Online 4. Mají 115 milionů registrovaných členů a přes 15 miliard hraných zápasů.

V přípravě je již EA SPORTS FIFA 19 s novými inovacemi, více než 600 licensovanými týmy z mnoha světových fotbalových lig. Tato verze bude k dispozici od 28. září. pro předobjednávky o tři dny dříve. Pro držitele tzv. prémiového přístupu dokonce již 20. září. Další informace naleznete zde: https://www.easports.com/fifa/champions-league-features

Společnost EA (Electronic Arts) je globálním lídrem v oblasti digitální interaktivní zábavy. Vyvíjí a distribuuje hry i online servis pro konzole, mobilní telefony i počítače. Má více než 300 milionů registrovaných hráčů na celém světě. V účetním roce 2018 firma dosáhla čistých příjmů ve výši 5,15 miliard dolarů, sídlí v Redwood City v Kalifornii. K jejím značkám patří The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Need for Speed™, Dragon Age™ a Plants vs. Zombies™.