Zprávy

Emirates podporuje sportovní akce nejen v Dubaji

17. prosince 2020

Dubajské společnosti a subjekty z veřejného i soukromého sektoru, včetně letecké společnosti Emirates, se dohodly na spolupráci za účelem obnovení volnočasových a sportovních akcí. Klíčové přitom zůstává zajištění co možná nejbezpečnějšího prostředí pro účastníky i fanoušky a diváky.

Výsledkem spolupráce bylo mistrovství DP World Tour Championship, které přilákalo přes šest tisíc diváků. Více než 40 % účastníků byli zahraniční návštěvníci. Mezinárodní účast mimo jiné dokazuje, že Dubaj je atraktivním místem pro významné sportovní události se statusem jedné z nejdynamičtějších golfových destinací na světě.

Vedle DP World Tour Championship sponzoruje Emirates každoročně přes 40 významných sportovních, hudebních a kulturních akcí, které podporují ekonomiku a turismus v Dubaji, klíčové destinaci pro události světové třídy.

Nadcházející akce zahrnují Emirates Airline Festival of Literature, Dubai Duty Free Tennis Tournament, zápasy fotbalových klubů sponzorované společností Emirates, účast Emirates Team New Zealand na Americas Cup World Series a také na Dubai World Cup. Co se týče golfu, Emirates podpoří řadu mezinárodních akcí, které se budou konat v roce 2021, včetně D+D Czech Masters, Hong Kong Open, Portugal Masters, Open de France, Scandinavian Mixed, Dubai Duty Free Irish Open, ASI Scottish Open, BMW PGA Championship, Italian Open nebo Nedbank Golf Challenge.