Zprávy

Emirates se stává oficiálním partnerem tenisového Wimbledonu

28. února 2024

Letecká společnost Emirates představila oficiální víceleté partnerství s jednou z nejprestižnějších a nejstarších tenisových událostí na světě – Wimbledonem. Turnaj se bude konat od 1. do 14. července 2024 v All England Lawn Tennis Clubu. Společnost je nyní hrdým partnerem všech čtyř grandslamových turnajů.

Společnost Emirates získá řadu výhod plynoucích z tohoto partnerství zahrnujících branding na centrálním kurtu a kurtu č. 1, aktivační program na místě, který umožní zapojení tenisových fanoušků, marketingových, digitálních práv a práv na sociální média, pořadatelské vstupenky a příležitosti pro leteckou společnost připojit se k populárnímu WimbleWorldu na metaverzální platformě Roblox se značkovými tenisovými kurty a překážkovými dráhami Emirates.

Emirates a Wimbledon také spojí své síly, aby podpořily společensky prospěšné iniciativy ve Velké Británii. V rámci partnerství bude vytvořen fond Force for Good v hodnotě několika milionů liber, který bude podporovat a propagovat iniciativy s pozitivním dopadem na společnost a podporovat místní komunity. Další podrobnosti o tomto fondu budou oznámeny v průběhu roku 2024.

Emirates je oficiální leteckou společností ATP Tour od roku 2013 a Premier partnerem od roku 2016. Do portfolia letecké společnosti patří některé z nejvýznamnějších událostí v rámci turnajů ATP a WTA. Kromě všech čtyř grandslamových turnajů, mj: US Open (od roku 2012), Roland-Garros (od roku 2013), Australian Open (od roku 2015) a Wimbledon (ohlášený na rok 2024) – podporuje letecká společnost také 60 dalších turnajů v průběhu celého roku. Emirates podporuje rovněž tenisový turnaj Dubai Duty Free Tennis Championships od jeho založení v roce 1993.

Sponzorské portfolio letecké společnosti zahrnuje i další špičkové světové sporty, jako jsou golf, dostihy a yachting. Ve Velké Británii je letecká společnost hrdým sponzorem Arsenalu, Emirates FA Cupu a Lancashire Cricket Club & Emirates Old Trafford.