Zprávy

Eurosport provozuje internetový obchod

24. května 2018

Televizní stanice Eurosport provozuje nově internetový obchod, který je k nalezení na adrese shop.eurosport. a příslušný kód země . Na tomto projektu spolupracuje s nákupním klubem SportPursuit, který stránky provozuje. Uživatelé zde najdou zboží přes 100 prémiových značek. V současnosti je e-shop přístupný ve Francii, v Belgii a Monaku s koncovkou  fr, v Německu, Rakousku, ve Švýcarsku s koncovkou de a pro Velkou Británii a další země pod adresou shop.eurosport.co.uk.

Po olympijských hrách v Koreji, které na různých platformách Eurosportu sledovalo 76 milionů uživatelů, tak následuje logické a přirozené rozšířování značky. Cílem je nabízet stávajícím fanouškům širokou škálu produktů a získavat tak další příznivce. Nabídka značek a výrobků je přizpůsobena programu stanice. Hodně se zaměřuje na cyklistiku a zimní sporty, které patří na Eurosportu k hlavním sportům.  

Eurosport patří koncernu Discovery Global Enterprises. SportPursuit, který byl založen třemi majiteli v roce 2012, má v současnosti kolem 4 milionů zákazníků a nabízí zboží asi 1000 značek.