Zprávy

FIBO bude od příštího roku také v Singapuru

5. října 2019

Příští rok v termínu 24.-26. září 2020 se bude v Singapuru konat první veletrh FIBO v jihovýchodní Asii pod názvem FIBO SEA, na kterém se sejdou výrobci, distributoři, trenéři i koncoví zákazníci a příznivci fitnessu.

FIBO pořádá v německém Kolíně společnost Reed Exhibitions, která vidí oblast jihovýchodní Asie jako jeden z nejrychleji rostoucích fitnessových trhů s velkým potenciálem pro vystavovatele. Pro organizaci asijské odnože veletrhu vznikla společnost Reed Exhibition Singapur, která bude čerpat z kontaktů a know-how německé vystavovatelské firmy. Veletrh se má zaměřit na oblast B2B a oslovit obchodníky, majitele studií, manažery nemovitostí nebo nákupčí z různých segmentů, jako jsou veřejné instituce, vojenské instituce nebo hotely. V segmentu B2C se veletrh FIBO SEA zaměří na trenéry fitness a koncové spotřebitele, kteří se budou také moci zúčastnit partnerských akcí a tréninků.

FIBO SEA se uskuteční v Marina Bay Sands, architektonicky velmi okázalém resortu pro byznysové i volnočasové aktivity s výstavními a kongresovými prostory, hotelem, divadlem, restauracemi nákupními možnostmi.