Zprávy

G3 Gerasdorf plánuje nové sportovní centrum

8. února 2023

Vídeňské nákupní centrum G3 Shopping Resort Gerasdorf plánuje otevření nového sportovního a zážitkového světa. Centrum zahájí provoz na ploše 8 000 m² v červnu tohoto roku. 5000 m² bude vnitřní sportovní maloobchodní plocha, 3000 m² venkovní sportovní zóna. Vlastník centra firma ECE investuje do projektu 12 milionů eur. 

Zákazníci nového centra si budou moci vyzkoušet různé sportovní produkty, v plánu je stavba pumptracku pro kola, skateboardy, boardy i koloběžky, lezecká stěna, stezka pro vyzkoušení obuvi, testovací trati pro kola nebo hrací a motorické koutky pro menší děti. 

V souvislosti se zřízením centra se rozšiřuje také nabídka maloobchodních prodejců, ke kterým nyní patří například Snipes, Moreboards nebo Intersport. Navíc zde bude zřízen exkluzivní G3 Multibrand Store pro oblast sport&outdoor, kde mohou obchodníci a výrobci nabízet své zboží.  

Obchodní centrum otevřelo své brány v říjnu 2012, tehdejší investice činily 200 milionů eur. G3 se nachází na ploše 190 000 m² a nabízí prodejní plochu 70 000 m². Jedná se o páté největší nákupní centrum v Rakousku. V současnosti se zde nachází 140 obchodů.