Zprávy

Hummel sponzoruje e-sportové týmy Astralis Group

27. května 2020

Společnosti hummel a Astralis Group uzavřely novou sponzorskou smlouvu. Astralis Group vlastní tři e-sportové týmy – Origen v League of Legends, Future FC ve FIFA a Astralis v Counter-Strike.  Pro firmu hummel se jedná o první angažmá v esportové oblasti, stane se prvním komerčním partnerem celé skupiny Astralis na té nejvyšší úrovni. Dánský výrobce bude týmům poskytovat hrací i sportovní oblečení, na jehož vývoji se již začalo. Nové vybavení pro Origen a Future FC bude představeno v příštích měsících, oblečení pro celou skupinu Astralis bude mít svou premiéru na podzim letošního roku. Bližší údaje ke smlouvě nejsou po dohodě obou stran zveřejněny.

Zástupci Astralis Group hledali partnera již delší dobu, hummel byl však první značkou, když se ukázala možnost sponzoringu na skupinové úrovni. Pro obě strany platí „podobnost vizí a překračování limitů.“ Zástupci Astralis Group také oceňují historii a tradici dánské značky. Zmiňují značný růst svých týmů v posledních letech na dánské i mezinárodní úrovni, ke kterému přispěly i první sponzorské smlouvy na oblečení. Nyní se však jedná o první smlouvu, která zahrnuje vybavení pro všechny týmy. Dosud skupina spolupracovala se značkou Jack & Jones.

Allan Vad Nielsen, CEO firmy hummel, kvituje vstup značky do e-sportu právě v partnerství s Astralis Group a vidí ve vývoji tohoto odvětví skvělou příležitost. Všechny týmy skupiny jsou mezi nejlepšími na světě s velkou fanouškovskou základnou. Jedná se o globální partnerství s velkým potenciálem pro další růst. Alan Vad Nielsen vidí pozitivně také fakt, že se značka dostane na nové trhy a k novým zákazníkům.