Zprávy

Keen pomáhá medikům

Síť outdoorových prodejen Rock Point se ve spolupráci se značkou KEEN rozhodla podpořit mladé mediky, kteří aktivně pomáhají v boji proti koronaviru. Studentům medicíny působícím v nemocnicích v Plzeňském kraji společnost proto darovala 40 párů bot značky KEEN. Pod hlavičkou značky KEEN pak podpoří i dalších 150 zdravotníků, mediků či záchranářů z celé ČR.

 Rock Point si plně uvědomuje, jak je podpora v tuto chvíli důležitá. Ve čtvrtek 16. dubna proto zástupci firmy předali 40 párů bot UNEEK značky KEEN Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni, která je rozdá medikům pomáhajícím v nemocnicích v Plzni a okolí. K předání tak došlo přesně měsíc poté, kdy vláda povolala mediky na pomoc v boji proti koronaviru. „Velmi si vážíme pomoci a nasazení každého jednoho z nich. Uvědomujeme si, jak pro ně tato situace musí být náročná a velmi rádi bychom mediky touto cestou podpořili. Víme, že jsou často celý den na nohách a také víme, že kvalitní obuv je v tomto případě základ. Proto jsme se rozhodli věnovat boty značky KEEN, které jim v tomto ohledu pomohou,“ uvádí Tomáš Šebesta, ředitel marketingu.

 Na přímou podporu mediků naváže i další akce na pomoc v aktuální situaci. Prostřednictvím formuláře, který se na webu www.keenfootwear.cz objeví dnes, budou moci lidé nominovat zdravotníky, mediky, záchranáře a další ze svého okolí, kteří by měli boty získat. Z nich bude následně vybráno 150 těch, kteří budou podarováni.

 Síť prodejen Rock Point a KEEN patří společně s celou řadou dalších známých outdoorových značek, jako jsou například Hannah, Osprey nebo Rafiki do portfolia plzeňské společnosti Outdoor Concept a.s. Nejedná se přitom o první pomoc, kterou společnost nejen v Plzeňském kraji poskytuje. Pod záštitou značky Hannah vyrobila a poskytla roušky zdravotníkům a záchranářům a poskytla také stany pro nocování potřebných.