Zprávy

Kopačky PUMA ONE 18.1

25. ledna 2018

PUMA Football představuje inovované kopačky PUMA ONE 18.1. Ve srovnání se svými předchůdci s označením PUMA ONE 17.1 vynikají vylepšenou konstrukcí poskytující svým nositelům větší požitek ze hry a přesnější kontakt s míčem. Jsou primárně určeny taktickým hráčům se schopností předvídat hru.

Pohodlí zajišťuje ponožka s technologií evoKNIT, která je pevně spojena s extra měkkou koženou vrstvou aplikovanou do klíčových oblastí tak, aby došlo k redukci hmotnosti a také větší ohebnosti boty. K odlehčení kopaček přispěla i nová podrážka RAPIDSPRINT z ultralehkého materiálu Pebax. Tvar a rozmístění jednotlivých kolíků přispívá k větší stabilitě a lepším výsledkům na hřišti.

PUMA ONE 18.1 přichází na trh v černé barvě doplněné červenou ponožkou evoKNIT. Nosit je budou hráči jako Sergio Agüero, Hector Bellerin, Mario Balotelli, Gianluigi Buffon a Julian Weigl. Z českých hráčů obují kopačky například Lucie Voňková (FC Bayern Mnichov), Jiří Fleišman (FC Baník Ostrava) či Jakub Mareš (ŠK Slovan Bratislava).

Kopačky PUMA ONE 18.1 budou dostupné od začátku února v prodejnách Top4Football, Footballmania. V syntetické verzi budou k dostání v prodejně Sportfotbal. Jejich uvedení provází krátké video, které můžete zhlédnout zde: https://youtu.be/rxT0JpPM6iY