Zprávy

Kopřivná představuje novinky pro letošní sezónu

1. listopadu 2017

V resortu Kopřivná v Malé Morávce bude představeno největší překvapení letošní lyžařské sezony v Jeseníkách -  šestisedačková lanovka. Na programu tiskové konference budou také informace o nově vykácené špičkové sjezdovce se zasněžováním a letos již proinvestovaných 150 milionech bez koruny dotací. Současný stav připravenosti celého údolí Malé Morávky a Karlova s šesti sedačkovými lanovkami a bezpočtem dalších vleků a opět vylepšenou infrastrukturou popíše starosta obce Malá Morávka Ondřej Holub, se sportovním a kulturním programem blížící se zimní sezony a obsahem dohodnutého partnerství jesenických areálů s českým olympijským výborem a plánem rozvoje návazných letních aktivit, zejména cyklistických, vás seznámí náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro regionální rozvoj a turistický ruch Jan Krkoška.

Setkání se koná 8. Listopadu 2017 v 10,30 v Horském hotelu Kopřivná, Malá Morávka 122, Malá Morávka – Prosklená restaurace (GPS: N 50 St.02.073 E017 St.18.443)

 PROGRAM

10.30 - zahájení, představení zúčastněných

11:00 - představení novinek Kopřivné pro letošní zimní sezonu

11:30 - vyhodnocení připravenosti areálů a představení spolupráce s olympijským výborem (starosta Malé Morávky Ondřej Holub a náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro regionální rozvoj a turistický ruch Jan Krkoška)

12.00 - oběd pro akreditované

12.30 - návštěva areálů v údolí Malé Morávky-Karlova

 

Účastníky tiskové konference budou:

- Jan Krkoška, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro regionální rozvoj a turistický ruch,

- Ondřej Holub, starosta obce Malá Morávka-Karlov

- Kamil Tatarkovič, bikepark Kopřivná (vítěz světového poháru ve fourcrossu)

- Karel Ležatka, spolumajitel resortu Kopřivná

S ohledem na zajištění občerstvení žádají organizátoři o potvrzení účasti. Kontaktní osobou je Andrea Mlčochová, tel. 720 626 376, mlcochova@koprivna.cz, www.koprivna.cz