Zprávy

LIDL spustil kampaň UEFA EURO 2024 TM: LIDL KIDS TEAM

14. března 2024

Lidl, oficiální partner UEFA EURO 2024 TM, představuje program Lidl Kids Team, kampaň, která dává šanci více než 1 100 dětem být oficiálním hráčským doprovodem UEFA EURO 2024.

Společnost spustila soutěž ve stylu loterie, do které se mohou zapojit rodiče/zákonní zástupci a potenciálně vyhrát místo v Lidl Kids Team pro své dítě ve věku od 6 do 10 let, bez ohledu na pohlaví, původ nebo fyzické a duševní schopnosti. Stačí, když v mobilní aplikaci Lidl Plus vyplní příslušné vstupní formuláře. Výherci budou následně náhodně vybráni, aby měl stejnou šanci na výhru každý účastník.

Úspěšní účastníci vyhrají nejen zkušenost s doprovodem hráčů. Lidl také hradí veškeré náklady na bezbariérové cestování na UEFA EURO 2024 v Německu nejen pro dítě, ale také pro žádajícího rodiče/opatrovníka. Této jedinečné události, která se odehraje jednou za život, se tak může zúčastnit každý výherce bez ohledu na finanční situaci. Než se připojíte k nejlepším evropským fotbalistům na hřišti před desítkami tisíc fanoušků v zápase UEFA EURO 2024, bude vás čekat nabitý itinerář plný zábavy a vzdělávacích zážitků přímo v místě konání.

Na turnaji, který se koná v Německu od 14. června do 14. července 2024 v deseti hostitelských městech, budou nejlepší národní fotbalové týmy v Evropě soutěžit o titul mistra Evropy. S 22 místy pro doprovod hráčů (11 pro každý tým) na každém z 51 fotbalových zápasů v turnaji máte spoustu příležitostí vyhrát nezapomenutelný zážitek pro vás a vaše dítě na jednom z největších fotbalových jevišť. Děti z České republiky na hřiště doprovodí český tým.

Všichni zákazníci budou mít možnost vyhrát volné vstupenky na zápasy UEFA EURO 2024. Sledujte tedy svou aplikaci Lidl Plus, kde získáte další informace.

Soutěž Lidl Kids Team bude otevřena pro přihlašování od 11. března 2024 do 7. dubna 2024. Všichni šťastní výherci budou informováni prostřednictvím e-mailu. V zájmu ochrany před jakýmkoli podvodem prosím nereagujte na žádnou jinou formu kontaktu. Kompletní pravidla naleznete zde: https://www.lidl.cz/c/lidl-plus-uefa-kids-team-2024/s10039524.