Zprávy

Nejzajímavější sportovní obchody otevřené v roce 2017 – část II.

27. prosince 2017

Představujeme další z nejzajímavějších sportovních obchodů, které byly otevřeny v letošním roce.

Asport Scoop (86), Ingeldorfu

Obchod Scoop (86) je novým konceptem lucemburské firmy Asport, který zahájil svůj provoz v červnu. Hlavním sortimentem jsou zde tenisky a sportovní oblečení, prodejna se však pyšní i zajímavým designem se skleněnou fasádou, dřevěnou podlahou, betonovými stěnami a futuristickými vzory osmihraných dlaždic inspirovanými uměním origami. Obchod, který si říká klub, zve k interakci se zákazníky, nabízí například flexibilní plochy na vyzkoušení obuvi. Každý měsíc se v obchodě odehrává premiéra nového modelu tenisek. Koncept vymyslela belgická agentura Nightingale.

Berg-Loft, Wiesbaden

Nový obchod značky Maloja, který otevřeli franšízoví partneři v německém Wiesbadenu, se jmenuje Berg-Loft a je pokračováním stávajícího MTB konceptu Bike-Loft. Prodejna o ploše 130 m² je šestým obchodem firmy Maloja. Dalších pět se nachází v Soulu, Innsbrucku, Oberstdorfu, Aschau, prodejnu v Mnichově má Maloja ve vlastní režii. Jak je typické pro obchody Maloja, tak i ve wiesbadenské prodejně se míchá alpský styl s prvky vintage, jako je např. vestavěná retro kuchyně.

Km20, Moskva

Jedná se o prodejnu, která změnila letos svou adresu a nachází se nyní na třech poschodích na celkové ploše 2500 m². Nabízí drahou avantgardní módu a zároveň streetové, sportovní a lifestylové oblečení. Stěny prodejny jsou z betonu, což umožňuje flexibilnost doplňků. Ty tvoří na míru dělaný nábytek a designové rekvizity.