Zprávy

Nová kampaň firmy PUMA

S nadcházející sezónou podzim/zima 2015 představuje společnost PUMA svou druhou kampaň Forever Faster zaměřenou na trénink. Světová sportovní značka vyzývá jednotlivce a týmy, aby do svého tréninku dali ještě více energie a vrátili tak sportu pozitivní náboj. Firma nevnímá trénink jako cíl sám o sobě, ale spíše jako prostředek k pozitivnějšímu a silnějšímu já. Čím víc energie do tréninku vložíte, tím víc energie získáte.

Kampaň je oživena jedinečnými zfilmovanými příběhy z tréninků těch nejlepších ambasadorů PUMY, jako jsou nejrychlejší muž na světě Usain Bolt, zpěvačka Rihanna, hvězdný útočník Sergio Agüero, fotbalový klub Arsenal, kubánský národní boxerský tým a další. Filmová série se natáčela po dobu čtyř týdnů a nabízí pohled do zákulisí tréninkového režimu, který musí tyto hvězdy dodržovat, aby zůstaly na vrcholu. Videa zachycují jejich motivaci a taktiku k neustálému zlepšování a zdůrazňují energii, dokonalost a nadšení, které dávají do každé hry.

Součástí tréninkové kampaně je novinka PUMA PACT, interaktivní platforma pro sportovce, která je dostupná v rámci aplikace PUMATRAC a dá se sdílet na sociálních médiích. Tato novinka vyzývá k tréninku za každých okolností - #NoMatterWhat – a poskytuje uživatelům nástroj a motivaci k ještě rychlejšímu, silnějšímu a dravějšímu tréninku. PACT používají ti nejlepší ambasadoři značky PUMA, a inspirují tak ostatní k ještě tvrdšímu tréninku.

Českou tváří kampaně PUMA Training je výškařka Michaela Hrubá, která se letos stala mistryní světa ve skoku do výšky v kategorii do 17 let. Více informací o kampani PUMA Training naleznete na adrese puma.com/training.