Zprávy

Nová kampaň Gigasportu pro nadšené hobby sportovce

25. srpna 2018

Rakouský Gigasport zahajuje na konci srpna novou kampaň s označením #sportleben, když sport se stane číslem 1, které také připomíná známé logo řetězce. Zúčastnit se jí mohou všichni sportovní nadšenci, pro které jsou také připraveny atraktivní ceny. V rámci kampaně vyprávějí muži i ženy o svých osobních sportovních úspěších, o své vášni ke sportu, a tak inspirují mnoho dalších lidí – daleko od sportovních klišé, ideálů krásy a vrcholového sportu.

Základ kampaně tvoří čtyři modeloví jedinci – 68letá běžkyně,  která nedávno absolvovala Glocknerlauf v čase 2:49:00, bývalý mistr Evropy ve sjezdu na horských kolech, nyní pyšný otec rodiny a nadšený cyklista, dalším je vedoucí referátu jednoho sportovního svazu, který si dal za úkol zprostředkovat svou vášni k outdoorovému sportu také jiným lidem a posledním je nadšená příznivkyně fitness, kterou pravidelné tréninky udržují fit po mentální i fyzické stránce.

Kampaň obsahuje různé akční nabídky, aktivity v sociálních médiích i nejrůznější akce – běhy, cyklistické závody, túry, tréninky, vše v okolí 16 poboček Gigasportu. Všichni, kteří budou sdílet pod uvedeným hashtagem své sportovní aktivity, mají šanci získat jednu z cen – poukázky na nákup, sportovní zboží nebo zážitky. Kampaň potrvá měsíc, do 30. září 2018.