Zprávy

Otevření nového obchodu Najšport a Trek Flagship Store v Bratislavě

14. prosince 2023

Najšport je mezi sportovními obchody na Slovensku známou značkou, zaměřuje se především na špičkové lyžařské a cyklistické vybavení.  Někteří z vás je možná ještě znají z dob, kdy se jmenovali Najlyze nebo Najbike. Nyní Najšport, protože jejich zaměření se rozšířilo ze zimních sportů i na letní. Na trhu firma působí od roku 2013. Z malé rodinné firmy se Najšport rozrostl o nové prodejny v Bratislavě, Trenčíně a na Kubínské Holi. 

V zimní sezóně Najšport nabízí prodej, půjčovnu a servis lyží, snowboardů, lyžařských bot včetně doplňkového zimního sortimentu. V letní sezóně nabízí jízdní kola, elektrokola a doplňkový sortiment. Všechna (elektro)kola lze v jejich servisu zkontrolovat, opravit a vylepšit. Mezi produkty najdete také rozsáhlý výběr oblečení. Samozřejmou součástí prodeje je i odborné poradenství. 

V pátek 10. listopadu proběhlo v Bratislavě slavnostní otevření nové prodejny o rozloze 2 000 m², která se řadí mezi největší prodejny zaměřené na lyže, běžky, snowboardy, skialpy, sportovní oblečení, obuv, kola a elektrokola. Nachází se na novém místě v nákupním centru Tehelko (Národní fotbalový stadion) na adrese Bajkalská 2/B. Přestěhování do nové prodejny je součástí expanze a znamená zlepšení zákaznického servisu, lepší dostupnosti pro zákazníky a také rozšíření sortimentu. 

Kromě toho se můžete těšit na nově otevřený specializovaný obchod Trek Flag Ship Store. Pod jednou střechou tak najdete všechny špičkové světové značky, jako jsou Trek, Ghost, Mondraker, Dema, Lapierre, Giant, Stöckli, Atomic, Rossignol, Head, Fischer, Elan, Blizzard, Tecnica, Dynafit, Crazy Idea a mnoho dalších. S výběrem vám poradí odborní prodejci, vyzkoušet můžete servis, půjčovnu, bazar, bootfitting, testovací centrum a mnoho dalších skvělých služeb, kam patří například Trek Project One, kde si můžete navrhnout a přizpůsobit své nové kolo. Novinkou od jara 2024 je možnost bikefittingu - systému guru fit, což je nejpokročilejší metoda nastavení kola a posedu jezdce.

Nový prostor a velikost nové prodejny umožňují rozmístění potřebných výrobků v celé prodejně tak, aby to dávalo smysl z hlediska sezónnosti. Zákazníci tak v nové prodejně Najšport najdou jak zimní, tak letní výrobky najednou, bez ohledu na roční období. Doposud byl sortiment rozdělen na zimní a letní sezónu a prodejna byla podle toho sezónně upravována. Příchod projektu Trek Flagship Store umožnil rozdělit prémiové výrobky Trek a Bontrager pod samostatnou prodejnu, což rozhodně zlepšilo nabízené služby. Hlavní vizí bylo najít na jednom místě všechny výrobky a služby, které nároční fanoušci cyklistiky potřebují. Jednou z hlavních priorit je maximální komfort a úroveň služeb pro zákazníky na jednom místě, což zahrnuje prostředí prodejny, podzemní parkoviště v garáži, ale i přímo před prodejnou, kde je možné nakládat a vykládat kola ze střešních stojanů, odborné sportovní poradenství, nadstandardní vybavení prodejny, profesionální servis, půjčovnu a testovací centrum.

Zákazník tak pod jednou střechou najde kvalitní výrobky a jedinečné služby. Samozřejmostí je možnost vyzkoušení kola nebo elektrokola před prodejnou nebo přímo v terénu s prodejci. 

Nová prodejna byla navržena s ohledem na udržitelnost a zároveň pro maximální pohodlí zákazníků. 

V široké nabídce sportovních produktů nebo značek najdete nejnovější modely a technologie, které vám pomohou zlepšit váš výkon a zvýšit pohodlí při sportu. Ve společnosti Najšport věří, že správné sportovní vybavení může váš výkon posunout na vyšší úroveň. Jak říkají, „obchod je nejen místem, kde můžete nakupovat, ale také místem, kde najdete inspiraci a podporu pro svůj životní styl.“