Zprávy

Příští zima u značky Hannah

5. března 2020

Česká outdoorová značka Hannah, která v příštím roce oslaví 30 let od svého založení, připravila malou ochutnávku toho, jaké novinky čekají na zákazníky v zimní sezóně 2020/2021 na poli outdoorového oblečení. „Příští zimní kolekce se ponese v duchu tlumených, zemitých barev, které odkazují k přírodním prvkům. Ruku v ruce s neustálým vývojem v segmentu outdoorového vybavení bude značka Hannah využívat také nových materiálů, jako jsou Primaloft a Resstex 10 000,“ uvádí Vladislav Žák, produktový specialista značky Hannah.

Společnost Hannah připravila pro novou sezónu program „For ME for US,“ který je speciálně zaměřen na vnitřní uspořádání vybraných lyžařských bund. „For ME for US je naše novinka, program vyvinutý „námi pro vás“. Na základě výzkumu a také dlouholetých zkušeností jsme pečlivě vyhodnotili, co je doopravdy třeba mít s sebou na svahu a bez čeho se lyžaři neobejdou,“ uvádí Vladislav Žák. Vybrané modely lyžařských bund jsou tak navrženy maximálně efektivně a prakticky s vynecháním všech přebytečných prvků. Příznivci zimních sportů budou také moci volit z modelů lyžařských bund, u nichž bude použit vyhledávací systém Recco.

Novinkou je rovněž rozšíření kolekce městské módy, kde začne Hannah v příští sezóně využívat membránu Resstex 5 000, která je běžně používaná do lyžařských bund. Velkým trendem v oblasti městské módy pak budou dámské a dívčí oversize kabáty.

V sortimentu firmy najdeme širokou škálu produktů od technických, určených například pro vysokohorskou turistiku za každého počasí nebo pro náročné lyžaře, až po pohodlné a střihově atraktivní oblečení pro běžné procházky přírodou. Vedle oblečení nechybí ani základní vybavení, které k pobytu venku patří, jako jsou batohy, stany, spacáky nebo karimatky. Protože je značka úzce spjata s přírodou, což odráží i její heslo „Venku jako doma“, klade také velký důraz na šetrný přístup a ekologickou zodpovědnost.