Zprávy

Probuď v sobě šelmu

23. dubna 2022

Probuď v sobě šelmu je společný projekt společnosti PUMA a běžeckých kurzů Jdu běhat, které již 9 let sdružují komunitu žen, jež spojuje láska k běhu. Letošní ročník odstartoval tento týden. Jeho účastnice čeká komplexní tréninkový plán pod profesionálním vedením, pravidelné výběhy v pražské Stromovce a nové běžecké vybavení od značky PUMA. 

Účastnice výzvy se budou po dobu deseti týdnů pravidelně setkávat v pražské Stromovce, kde si na běžeckých lekcích zlepší svou běžeckou techniku, sílu i časové intervaly pod vedením profesionální trenérky z běžeckých kurzů Jdu běhat Michaely Kašové. PUMA účastnice vybaví nejnovější běžeckou obuví Velocity NITRO 2 i sportovním oblečením a podpoří tak kvalitu tréninků i motivaci. 

„Ženy jsou jednou z priorit značky PUMA. Prostřednictvím dlouhodobé globální kampaně She Moves Us oslavujeme jejich vášeň a sílu pracovat na sobě, proto máme velkou radost, že i letos můžeme být součástí výzvy Probuď v sobě šelmu a pomáhat motivovat české ženy překonávat své běžecké limity,“ říká Lucie Hložánková, Communication Marketing Manager, PUMA Czech Republic.  

https://www.runpuma.cz/