Zprávy

První evropská prodejna NBA

14. září 2018

Národní basketbalová asociace NBA plánuje s italskou firmou Epi S.r.L. prosincové otevření první evropské prodejny v Miláně. Nacházet se bude v Galleria Passarella blízko náměstí Piazza San Babila. Obchod bude nabízet výběr  oficiálního reklamního zboží NBA včetně oblečení, dresů, obuvi, hraček nebo  sběratelských předmětů. Zástupci vedení firmy Epi chtějí připravit zákazníkům v prodejně autentickou atmosféru NBA a jedinečný nákupní zážitek.

NBA už od roku 2015 provozuje svůj hlavní obchod v New Yorku, od letošního roku také prodejnu v katarském Dauhá. Fanoušci NBA mohou mimo toho nakupovat zboží na internetovém obchodě NBAStore.eu. Celkově je možné se po celém světě setkat s NBA tematikou v 300 prodejnách, kavárnách a hracích zónách. Licencované zboží NBA se dá sehnat u více než 100 tisíců prodejců ve 100 zemích na 6 kontinentech. K NBA se hlásí přes sociální sítě více než 1,5 miliardy fanoušků.

EPI byla založena v roce 1996 jako zasilatelská služba v oblasti sportovního reklamního zboží. Nyní se zaměřuje na provoz kamenných obchodů, internetového prodeje a organizování akcí, zároveň je majitelem licencí a maloobchodním partnerem různých sportovních spolků a svazů, mezi které patří například několik vedoucích fotbalových a basketbalových týmů.