Zprávy

První obchod Blue Tomato ve Finsku

14. ledna 2020

Rakouská firma Blue Tomato otevřela na konci října novou prodejnu v Helsinkách. Obchod na ploše 360 m² se nachází v oblíbeném nákupním centru Forum ve středu hlavního města. Jedná se o vůbec první prodejnu ve Finsku.

Firma nabízí online více než 450 tisíc výrobků a tak patří k jednomu z největších internetových prodejců v oblasti zboží pro snowboard, freeski, skateboard, surf a streetstyle. Blue Tomato rozšířila své působení i na kamenné prodejny, v současnosti provozuje v Německu, Rakousku, Nizozemí a ve Švýcarsku více než 45 obchodů.  Otevření prodejny ve Finsku bylo logickým krokem, protože mnoho zákazníků i zaměstnanců firmy z této země pochází. Finsko je pro Blue Tomato důležitým trhem, jak říká Tillmann Ruprecht, ředitel maloobchodního prodeje u Blue Tomato.

Stránky blue-tomato.com navštíví denně více než 100 tisíc lidí, v současnosti je web přístupný ve 14 jazykových mutacích. Zboží si mohou zákazníci objednat přes chytrý telefon, přes Live Chat nebo přímo v obchodě, vyzvednuto může být také na prodejně. Zde je možné ho v případě, že nepasuje, hned vyměněno.