Zprávy

Puma a tým Red Bull Racing představili novou kolekci

Firma PUMA a tým Red Bull Racing oznámily v Londýně nové partnerství a představily novou kolekci. Součástí velkolepé show bylo vystoupení street dance tanečníků a představení produktů s poutavým designem. K vidění bylo i závodní auto týmu Red Bull Racing pro rok 2016 s novým designem. Akce se zúčastnili závodníci Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat.

Hlavním motivem nových produktů od PUMY je grafika s rozzuřenými býky, která je společná pro kolekce závodního i týmového oblečení, replik a lifestylovou kolekci. Grafika reprezentuje sílu a odhodlání týmu Red Bull Racing a dodává mu odvážný vzhled. Pilířem spolupráce PUMY s týmem Red Bull Racing je touha být dohromady ještě rychlejší. Heslo „Faster Together“ obě značky spojuje a pohání je kupředu.

Součástí kolekce je oboustranná bunda Windbreaker se síťovanou býčí grafikou a triko All Over Tee s celoplošným potiskem. Boty Ignite Stampede mají v podešvi integrovanou běžeckou technologii Ignite zaručující maximální pohodlí. Vybrané produkty budou k dostání v některých prodejnách Intersport a dále na www.intersport.cz, www.formuleshop.cz a www.puma.com.