Zprávy

PUMA, FITFAB STRONG a SPORTISIMO motivují ke zdravému životnímu stylu

22. července 2022

Globální sportovní značka PUMA se spojila s českým fitness projektem FITFAB Strong a s největším řetězcem sportovního vybavení v ČR Sportisimo. Jejich záměrem je společnými silami motivovat k aktivnímu a zdravému životní stylu celou republiku a nabízet potřebnou edukaci. 

FITFAB Strong je český online fitness projekt, jehož lekce jsou k dispozici na internetu. Zakladatelkou a hlavní tváří projektu FITFAB Strong je trenérka Andy Voříšková (Pavelcová). Projekt nabízí sedm čtyřtýdenních online fitness programů, jeden dětský a doplňkový program, které je možné si zacvičit z pohodlí domova, kdykoli a zcela zdarma. Hlavním cílem projektu je zprostředkování pohybu každému nehledě na životní situaci. FITFAB Strong pravidelně pořádá i víkendové sportovní akce, workshopy, přednášky pro firmy a nabízí také online studium o výživě a fitness. Sportisimo, největší řetězec se sportovním vybavením na tuzemském trhu, spolupracuje s autory projektu FITFAB Strong už od roku 2019.  

Nově projekt podporuje také značka PUMA. Jedním z jejích dlouhodobých cílů je podpora lokálních tvůrců na poli umění, módy a zejména sportu a zdravého životního stylu. V současné chvíli je také proto jednou z hlavních aktivit značky sekce performance v oblastech jako jsou běh, fotbal či trénink, a to v rámci lokálních spoluprací s různými fitness projekty, které se snaží edukovat a inspirovat ke zdravému pohybu i životnímu stylu.