Zprávy

PUMA má novou globální kampaň

16. dubna 2024

Globální sportovní značka PUMA spouští po deseti letech svou první celosvětovou kampaň „FOREVER. FASTER – See the game like we do“, která si klade za cíl posílit pozici Pumy jako nejrychlejší sportovní značky na světě. Kampaň akcentuje jedinečné spojení značky s rychlostí a vyzývá všechny, profesionální i příležitostné sportovce, aby vnímali hru tak, jako ji vnímá PUMA.

PUMA byla založena v roce 1948 Rudolfem Dasslerem, jehož vizí bylo vytvořit boty, díky nimž budou sportovci obratní, mrštní a rychlí, stejně jako puma. Během uplynulých 75 let spolupracovala značka s nejrychlejšími sportovci, kluby a federacemi na světě, a vytvářela přelomové inovace, které stojí za špičkovými sportovními výkony a vítězstvími, která navždy zůstanou v paměti fanoušků po celém světě.

V letošním roce PUMA prostřednictvím celosvětové kampaně dokazuje, že rychlost je a vždy byla hluboce zakořeněna v její DNA. Touha být rychlejší a vyhrávat je více či méně součástí každého z nás. Rychlost je univerzální vášeň přinášející příval adrenalinu následovaný pocitem radosti. „See the game like we do: FOREVER. FASTER.“ znamená vnímat sport a sportovní kulturu odlišně a ve finále zvítězit, jako to dokáží jen ti nejrychlejší. Tak, jak to umí jen PUMA. PUMA vždy dokázala být první, kdo vidí další tah, jednat rychle v souladu se svým instinkem a udávat tempo, které ostatní následují. Právě to nám umožňuje vnímat hru jinak, bořit zažité konvence a vytvářet momenty, které s námi zůstanou navždy. 

„Každý z nás sní o tom mít nějakou superschopnost, superschopnost PUMY je rychlost,“ řekl Arne Freundt, CEO značky PUMA. „Rychlost je superschopnost, díky níž velcí hráči mění hru. Stejně jako naše světové ikony Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Neymar Jr. nebo Breanna Stewartová také my víme, že rychlost je klíčem ke sportovním výsledkům a vítězstvím. Skrze svou schopnost vnést rychlost do života vyzývá PUMA všechny lidi, aby překonávali své vlastní limity, pokořili své osobní maximum a stali se lepší verzí sebe sama, což jim umožní vidět hru stejně jako my: FOREVER. FASTER.“

„Naše nová globální kampaň je doposud největší marketingovou investicí značky PUMA,“ sdělil Richard Teyssier, Vice President Brand and Marketing. „Je to poprvé, kdy PUMA přináší jediné sdělení - FOREVER. FASTER. - po celý rok a ve všech sportovních kategoriích, jako jsou fotbal, běh, basketbal a házená. Toto komplexní poselství značky je plné emocí a svébytnosti, abychom zaručili, že se dotkne našich zákazníků a zarezonuje s nimi.“

Kampaň „FOREVER. FASTER. - See the game like we do“ odstartovala minulý týden a bude se šířit napříč médii včetně sociálních sítí, PR, zahraničních médií a prodejních míst po celém světě. Součástí kampaně je brandové video s předními sportovci, jako jsou Antoine Griezmann, Breanna Stewartová, Christian Pulisic, Felix Streng, Jack Grealish, Javier Balcazar „Chicharito“, Karsten Warholm, Kai Havertz, Lamelo Ball, Luis Suarez, Memphis Depay, Mondo Duplantis, Neymar Jr, Sergio Aguero, Shericka Jacksonová, Yaroslava Mahučichová a mnoho dalších. Ještě v tomto roce představí PUMA speciální videa a kreativní prostředky pro CONMEBOL Copa America, UEFA Euro 2024 a Letní olympijské hry 2024.