Zprávy

PUMA představila nové venkovní dresy českého národního týmu

20. března 2018

PUMA, sponzor české fotbalové reprezentace, přichází s novými venkovními dresy inspirovanými 100. výročím vzniku československého státu. Hráči se v nich světu poprvé představí na turnaji China Cup 26. března 2018 v zápase proti Číně nebo Walesu.

Probudit národní hrdost, podněcovat vášeň fanoušků a motivovat hráče k jedinečným výkonům na hřišti, taková je hlavní myšlenka návrhu reprezentačních dresů ukrytá v symbolech. Některé z nich jsou patrné na první pohled, jiné naopak decentně schované tak, aby o nich věděli jen ti, kteří je oblékají. Zatímco na vnitřních lemech rukávů je vytištěno „1918“ a „100 LET“, na spodním lemu dresu se nachází úryvek z hymny „Země česká, domov můj“.

Dres byl navržen s využitím speciálně vyvinuté termoregulační technologie evoKNIT od společnosti PUMA. Vylepšená regulace vlhkosti a adaptivní chladicí systém pomáhají udržovat ideální teplotu těla. To vše v kombinaci s bezešvým střihem, jenž poskytuje maximální pohodlí. Nové dresy v podobném designu představí v březnu také další fotbalové kluby po celém světě.