Zprávy

PUMA představuje kopačky inspirované počítačovými hrami

Globální sportovní značka PUMA uvádí sadu POWER UP, novou řadu kopaček, v níž je spojen reálný svět fotbalu s virtuálním. „POWER UP“ je výraz běžný ve světě počítačových her pro získání nových dovedností. A o tom je i nový PUMA balíček POWER UP. S novou kopačkou hráči povýší své schopnosti na novou úroveň.

                     Sada POWER UP obsahuje vylepšené kopačky FUTURE 19.1 a PUMA ONE 19.1. Obě boty jsou k dispozici v pronikavě červené barvě s kontrastními modrými prvky inspirované počítačovými hrami a evokující POWER UP moment nově nabitých schopností ve hře.  

 Inovace kopačky FUTURE zahrnuje nový typ šněrování, které kombinuje systém NETFIT s novým 3D HAVOC Frame v jedné vrstvě. Kombinací těchto prvků vznikl systém evoKNIT PRO, který zaručuje lepší dotyk, stabilitu a snazší zpracování míče.

 Kopačka PUMA ONE je navržena tak, aby zlepšovala všechny části sportovního výkonu každého hráče. Od úderu a doteku po rychlost. Bota je ušitá z měkké kůže, jež pomáhá snížit celkovou hmotnost obuvi, přizpůsobí se noze a zaručí tak skvělý zážitek ze hry. Šněrování je kombinací technologie FUSEFIT a evoKNIT, což přináší nespočet možností šněrování pro lepší obratnost a celkový komfort při hře. Vyšší rychlosti hráče může být dosaženo díky velmi lehké podrážce RAPIDSPRINT, která snižuje hmotnost boty.

 Nové kopačky máte možnost vidět na fotbalových hvězdách PUMY, jako jsou Antoine Griezmann, Luis Suarez a Romelu Lukaku. Z českých hráčů budou kopačky FUTURE obouvat například Jaromír Zmrhal, Bára Votíková či Ibrahim Traoré. PUMA ONE pak například Jan Bořil, Vladimír Coufal či Daniel Kolář. 

 Inovované boty budou dostupné od 15. 1. 2019 u prodejců Top4Football, SportFotbal Footballmania a Teamstore. Do konce ledna pak také v A3 Sport a Sportisimo.