Zprávy

PUMA se opět spojila s FITFAB Strong a Sportisimem

13. října 2022

PUMA navazuje na úspěšnou spolupráci s projektem FITFAB Strong a se Sportisimem a společně představují tréninkovou kolekci PUMA Fit, která spojuje design s inovativními technologiemi. A právě synergické propojování je ústředním tématem kampaně, v níž se FITFAB Strong propojuje s dlouhodobou globální kampaní PUMA She Moves Us. Značka tak přivítá ve své rodině další české ambasadorky. Společně toto výjimečné spojení oslaví při příležitosti pátého výročí založení FITFAB Strong – akce pro veřejnost, jíž se budou moci zúčastnit všichni, kteří si chtějí užít den plný pohybu, zábavy a edukace o sportu a výživě. 

Globální tváří kolekce PUMA Fit je hvězda fitness světa sociálních sítí Pamela Reif. Kolekce s výrazným brandingem a funkčními prvky má za cíl spojit styl s výkonem a posunout tak každodenní tréninkovou rutinu o úroveň výše. 

Kolekce představuje sportovní podprsenky, legíny a crop trička s dlouhým rukávem v černobílé a růžové verzi. Pánská část přináší trička, kraťasy a mikiny opět v nadčasové černobílé doplněné designovou temně zelenou. Pro lokální verzi kampaně vznikly originální fotky a videa trenérek FITFAB Strong (Andy Voříškové, Andrey Mokrejšové, Katharine Selešiové a Nikoly Kněžourové). Pánskou část kolekce PUMA uvedla v září ve spolupráci s ambasadorem Benem Cristovao. PUMA Fit bude k zakoupení nejen v obchodech Sportisima, největšího řetězce se sportovním vybavením v ČR.

FITFAB Strong, český fitness projekt, který dlouhodobě inspiruje a podporuje českou veřejnost směrem ke zdravému životnímu stylu, vznikl v roce 2017 původně. Od té doby bylo vytvořeno již osm různě zaměřených online fitness programů a jeden dětský. Hlavním cílem projektu je zprostředkování pohybu každému nehledě na životní situaci: „Naším cílem je již pátým rokem dokazovat, že pohyb může být dostupný každému, a proto jsou všechny naše programy dostupné zcela zdarma na YouTube. FITFAB Strong je také komunita, v níž je místo pro každého, kdo potřebuje najít motivaci, podpořit, načerpat inspiraci a dál se rozvíjet. Komunita roste a FITFAB Strong s ní, a proto nás v říjnu čeká natáčení dalšího – jubilejního desátého – fitness programu,“ říká zakladatelka Andy Voříšková. 

Jedním z dlouhodobých cílů značky PUMA je v rámci globální platformy She Moves Us podporovat všechny ženy a inspirovat je k odvaze jít si za svými sny. Její základy stojí na silných ženách, ambasadorkách PUMA, které se nebály jít za vlastními touhami. Od zpěvačky Dua Lipa přes fotbalistku Nikkitu Parris až po zpěvačku se slovenskými kořeny Zeu. „Máme moc velkou radost, že můžeme v rodině She Moves Us přivítat trenérky FITFAB Strong, které svou snahou motivovat k aktivnímu a zdravému životní stylu a edukovat, přímo ztělesňují esenci She Moves Us,“ říká Lucie Hložánková za PUMU a zakladatelka FITFAB Strong Andy Voříšková dodává: „Chceme toto výjimečné propojení spojit s oslavami pátého výročí FITFAB Strong, kam zveme všechny, aby si s námi přišli zacvičit, pobavit se a něco se dozvědět o sportu a výživě.“