Zprávy

Reklamní kampaň Reeboku nabádá ke cvičení v ulicích měst

Značka Reebok zahájila reklamní kampaň s heslem Be More Human, která klade důraz na všestranný sportovní styl života. Do podzimní sezóny vyráží s projektem "The Gym Is Everywhere". Reebok se snaží se poukázat na to, že člověk nemusí trénovat pouze v tělocvičně, ale stačí se jen rozhlédnout kolem sebe a proměnit prvky města a přírody v plnohodnotné sportovní náčiní.

V České republice vznikly v Praze na čtyři desítky tréninkových spotů označené typickou Reebok Deltou. Motivy byly vytvořeny regulovaným vodním paprskem aplikovaným na špinavé chodníky a tím došlo ke kontrastu mezi čistou a zašlou částí plochy. Největší počet spotů lze nalézt v parku Riegrovy sady. Vznikl zde dokonce Rieger Challenge park, který se stal velkou sportovní výzvou. Další lokality jsou rozesety například po cyklostezce u Vltavy, v Krči, v Holešovicích nebo na Letné.

Všechna místa jsou zanesena do mapy, která je zájemcům k dispozici na webových stránkách Be More Human a také oni sami ji mohou rozšířit o vlastní zajímavé lokace vhodné pro všemožné fyzické aktivity. Významným místem celé kampaně se mimo jiné také stal od 29. srpna do 11. září outdoorový cvičební prostor u obchodního centra Arkády Pankrác, kde se pravidelně konají skupinové lekce pod dohledem profesionálních trenérů.

Zdoj: ihned.cz