Zprávy

SPEEDO má nového distributora pro Polsko, Maďarsko, Slovensko a Českou republiku

Speedo, světový výrobce koupacích oděvů a příslušenství, jmenoval firmu Oberalp novým distributorem v Polsku, Česku, Maďarsku a na Slovensku, počínaje od 1. července 2015. Oberalp nahradí firmu PPH Fordex, která plnila úlohu distributora Speedo v regionu východní Evropy v minulých deseti letech.

Změna má za cíl další posílení a zkvalitnění distribuce Speedo ve východní Evropě. Ve výše jmenovaných zemích bude firma Oberalp prostřednictvím své filiálky – Salewa Polska - úzce spolupracovat s nynějším distributorem značky Speedo – firmou Ski System/Fordex.

Oberalp je jedním z předních distributorů sportovních oděvů a příslušenství v Evropě, zároveň je od roku 2007 partnerem Speedo v Itálii a od roku 2013 distributorem v Německu a Rakousku. Eduard Reshin, ředitel pro rozvoj firemní značky, komentoval změnu distributora takto: “Těšíme se na spolupráci s firmou Oberalp, díky které budeme moci zavést výrazné změny a zlepšit naše služby, a tak zvýšit úroveň značky Speedo. Chtěli bychom rovněž poděkovat PPH Fordex za poslední dekádu fantastické spolupráce a jejich maximální angažovanost a podporu.”

Jacek Grzędzielski, generální ředitel Oberalp Polsko / Česko, řekl: “Speedo je znamenitá mezinárodní značka a jsme šťastni, že budeme moci společně budovat naši spolupráci. Stejně jako Speedo jsme částí rodinné firmy a hlásáme zásadu, že základem našich hodnot jsou lidé, kteří tuto značku tvoří. Netrpělivě očekáváme další úspěchy, kterých společně se Speedo dosáhneme.”