Zprávy

Společnost GolfForever získala finanční prostředky ve výši 10 milionů dolarů

19. února 2024

Americká společnost GolfForever vyvinula produkt, který umožňuje hráčům golfu všech úrovní trénovat doma. Firma nyní oznámila úspěšné uzavření kola financování Series A v hodnotě 10 milionů dolarů.

Mezi investory jsou dva vysoce postavení golfisté, jihokorejský vítěz PGA Tour Tom Kim a světová golfová jednička, Američan Scottie Scheffler. Kromě finančních příspěvků budou obě golfové osobnosti působit jako ambasadoři společnosti GolfForever.

Tréninkový systém GolfForever vyniká jako první tréninkový program zaměřený na golf, který integruje vybavení prostřednictvím speciální aplikace. Uživatelé dostávají streamované instrukce vytvořené předními golfovými trenéry a lékařskými odborníky. Aplikace založená na umělé inteligenci přizpůsobuje každému golfistovi jedinečné tréninkové programy na základě jeho specifických cílů pro zlepšení.

Více než 400 profesionálů z PGA Tour a LPGA Tour a tisíce amatérů již používají GolfForever ke zlepšení flexibility, síly, rovnováhy a rotační síly. Cílem je nejen stát se lepšími golfisty, ale také předcházet běžným zraněním. LPGA dokonce navázala s GolfForever partnerství, díky němuž mají všichni hráči tour přístup ke službám této společnosti. V současné době je tréninkový systém GolfForever k dispozici v jejich internetovém obchodě, na Amazonu a u více než 900 maloobchodních prodejců, mezi nimiž vynikají prodejny Dick's Sporting Goods, Golf Galaxy a PGA Tour Superstore.