Zprávy

SportFotbal mění dres a stává se součástí ABSOLUTE TEAMSPORT

22. května 2023

Jedna z největších specializovaných fotbalových prodejen v České republice SportFotbal spojila síly se skupinou SPORT 2000 a bude vystupovat pod značkou ABSOLUTE TEAMSPORT SPORTFOTBAL. Toto spojení přináší do České republiky poprvé koncept ABSOLUTE TEAMSPORT. Tato spolupráce spojuje dvě úspěšné značky, přináší nové možnosti a zážitky pro fotbalisty všech úrovní a fotbalové fanoušky.

„SPORT 2000, přední distributor sportovního vybavení, se již dlouho specializuje i na fotbalové produkty, které jsou šité na míru potřebám fotbalistů. Nová spolupráce s firmou SportFotbal, která má v oblasti fotbalového vybavení mnohaleté zkušenosti, umožní společnosti dále rozšiřovat své portfolio a poskytovat svým zákazníkům ještě kvalitnější služby. Jsme moc rádi, že v Praze otevíráme první prodejnu v konceptu ABSOLUTE TEAMSPORT v České republice,“ říká Alexander Löbe, generální ředitel ABSOLUTE TEAMSPORT.

Prodejna ABSOLUTE TEAMSPORT SPORTFOTBAL na Praze 10 má 3 patra a více než 400 m2 prodejní plochy, na které nabízí zákazníkům kompletní fotbalový sortiment. Firma s více než 20letou historií podporuje stovky fotbalových klubů od předpřípravek a 4. třídy až po 1. ligu. SportFotbal je také hrdým partnerem fotbalových klubů 1. FC Slovácko, Bohemians Praha 1905, FK Dukla Praha a týmu osobností Real Top Praha. "Zákazník byl vždy středobodem našich aktivit. Zakládáme si na tom, že u nás si najde své každý fotbalista i klub. Ať už jsi amatérský nebo profesionální hráč, ať jsi malý vesnický klub nebo bojuješ o titul v 1. lize, u nás se o všechny postaráme a nabídneme produkty a služby šité na míru. Zapojení do skupiny ABSOLUTE TEAMSPORT nám umožní dále rozšířit a zkvalitnit nabídku fotbalového sortimentu,“ říká David Hrubý, jednatel a majitel SportFotbal.  

ABSOLUTE TEAMSPORT SPORTFOTBAL bude nabízet kompletní sortiment fotbalového vybavení pro týmy a hráče všech věkových kategorií v nově upravené kamenné prodejně nebo na webu www.sportfotbal.cz.