Zprávy

Suárez bude hrát v kopačkách od firmy Puma

Firma Puma oznámila partnerství s Luisem Suárezem, uruguayským reprezentantem a útočníkem fotbalového klubu FC Barcelona. Suárez bude na hřišti obouvat kopačky PUMA FUTURE. Jde o první boty s plně přizpůsobitelným střihem a technologií NETFIT, která umožňuje jejich nositeli zavázat si je jakýmkoliv způsobem v závislosti na vkusu, využití či individuálních preferencích. Aktuálně je na trhu dostupná verze PUMA Future 2.1 (Uprising Pack) v zářivě oranžové barvě.

 Jednatřicetiletý Luis Suárez, který dosud hrál ve vybavení od firmy Adidas, je hrdinou klubu i celé země. Narodil se a vyrůstal v uruguayském Saltu, kde také odstartovala jeho hvězdná kariéra. V průběhu let dokázal, že bezpochyby patří mezi nejlepší útočníky světa. Byl také jedním z mála, kdo skóroval alespoň jednou v každé Evropské lize UEFA, které se zúčastnil (Nizozemí, Anglie a Španělsko). Od roku 2012 má na svém kontě více než 20 gólů v každé sezóně (celkově více než 400). V národním dresu Uruguaye dal 53 branek.

 Podle vedení firmy Suárez již několik let dokazuje, že je jedním z nejlepších střelců na světě a jeho bojovný duch navíc dokonale zapadá do strategie značky. „Spojení Luise s Pumou je dalším důkazem naší strategie, že „bez Pumy není fotbalu a bez fotbalu není Puma,“ řekl Johan Adamsson, Global Director of Sports Marketing & Sports Licensing firmy Puma. V rámci spolupráce vzniklo také animované video, které je k vidění na Suarézově twitteru. Hodnota kontraktu mezi fotbalistou a firmou Puma je 1 milion liber.