Zprávy

Trtík Sport je v Brně na nové adrese

25. června 2021

Do nových a modernějších prostor se z Kotlářské ulice na Božetěchovu ulici přestěhoval brněnský specialista na zimní sporty Trtík Sport. Prodejna lyží, jízdních kol, skiservis a půjčovna lyží Trtík Sport byla založena v roce 1994. Jedná se o rodinný podnik s lyžařskou tradicí. "Díky zvětšení prodejní plochy na 650 m² již nejsme pouze lyžařská prodejna, ale nově jsme začali prodávat cyklistické zboží. V naší nabídce máme kola značek Fuji, Mustache a Brzeer. Velikou radost mám i z velkého parkoviště vedle prodejny, nyní u nás bez problémů zaparkuje 50 aut", řekl majitel prodejny David Trtík.

V zimní sezóně se obchod zaměřuje na prodej zboží Elan, Dynafit, Dynastar, Dalbello, Lange, Holmenkol, Alpina, Kastle, Roxa a Dainese.

Na prodejně je k dispozici také speciální přístroj na tvarování vložek do bot na míru od značky SIDAS. " Dobře padnoucí lyžařské boty jsou mnohem důležitější než samotné lyže. Proto je jejich správný výběr je při nákupu nového vybavení velice důležitý," řekl David Trtík s tím, že ročně upraví lyžařské boty stovkám zákazníků.

Při servisu lyží vsadil na nejvyšší kvalitu v podobě strojů Wintersteiger, které jsou jedničkou na světovém trhu. Do servisu nosí lyže nejen komerční lyžaři. "Protože jsme bývalí závodníci, již mnoho let se zaměřujeme na servis závodníkům. Velice si vážíme toho, že nám mnoho závodních lyžařů svěřuje své lyže k úpravě a servisu, " řekl David Trtík.

V půjčovně Trtík Sportu najdete více než 300 párů lyží a lyžáků. "Každý rok nakupujeme nové lyže a lyžáky, aby si zákazníci mohli půjčit úplně nové zboží. Stále oblíbenější je celoroční půjčovné. Zákazníci si lyžařské vybavení půjčí na podzim a vrátí až po zimní sezóně. Zde doporučujeme nás navštívit již v září, neboť na začátku sezóny mají zákazníci největší výběr. Půjčujeme i skialpové vybavení, které je nyní ve světě velmi populární. U nás si mohou zákazníci zapůjčit kompletní vybavení na skialp a vyzkoušet si tento sport. Pokud se jim bude líbit, lze u nás pak zboží také zakoupit, " doplnil David Trtík.