Zprávy

Uniqlo a On jsou novými sponzory Laver Cupu

21. září 2021

Krátce před zahájením dalšího ročníku tenisového Laver Cupu, který se koná 24.-26. 9. v Bostonu, představili organizátoři oficiální sponzory pro obuv a oblečení. Těmi jsou švýcarská značka obuvi On a japonská značka oblečení Uniqlo.

Obuv On budou mít na sobě pořadatelé na kurtu i mimo něj nebo sběrači míčků. S Laver Cupem má firma spojená s Rogerem Federerem uzavřenu několikaletou smlouvu. Firma zároveň představila limitovanou edici obuvi Roger Advantage Laver Cup, která je k dostání na e-shopu značky a v prodeji bude i při samotném turnaji v TD Garden.

Oficiálním sponzorem oblečení pořadatelů, nosičů míčků, empirových rozhodčích a dalších zaměstnanců na kurtu i mimo něj byla jmenovaná značka UNIQLO. Značka se prodává ve více než 2200 prodejnách ve 25 zemích světa. Od roku 2018 je také sponzorem Rogera Federera. Ke sponzorovaným sportovcům patří také Kei Nishikori, Shingo Kunieda nebo tenista na vozíku Gordon Reid. UNIQLO je zároveň titulárním sponzorem vozíčkářské tenisové tour a sponzorem žebříčku ITF pro tenis na vozíku.