Zprávy

Valencia má nového sponzora

9. dubna 2019

Sportovní značka PUMA se spojila s klubem Valencia CF, s jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů ve Španělsku. Počínaje sezónou 2019/20 se PUMA stává oficiálním sponzorem dodávající technické vybavení celému týmu. Na tomto postu vystřídá značku Adidas, která s klubem spolupracovala pět let. Hodnota nového kontraktu je 4 miliony eur, smlouva byla podepsaná do roku 2022. „Jsme opravdu hrdí, že jsme novým partnerem takto významného klubu s tradicí a s těmi nejvěrnějšími fanoušky,“ řekl Johan Adamsson, ředitel sportovního marketingu a sportovních licencí PUMA.

Není to poprvé, co značka PUMA spolupracuje s klubem Valencia CF. Hráči Valencie oblékali dresy s logem PUMA už v letech 1990 až 1993. Valencia CF je jedním z nejlepších španělských týmů s dlouholetou tradicí v domácím i evropském fotbalu. V letošním roce slaví klub stoleté výročí od svého vzniku.

Valencia CF rozšiřuje seznam fotbalových partnerů PUMA, ke kterým patří špičkové kluby, jako jsou AC Milán, Borussia Dortmund i české týmy SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň.