Zprávy

Laver Cup spolupracuje nově s Fanatics

26. dubna 2024

Laver Cup se dohodl na novém maloobchodním a merchandisingovém partnerství se společností Fanatics, digitální sportovní platformou a globálním lídrem v oblasti licencovaného sportovního zboží. První řada zboží bude představena ještě letos na sedmém ročníku Laver Cupu, který se uskuteční v Berlíně v Uber Arena ve dnech 20. až 22. září 2024.

Díky partnerství bude mít společnost Fanatics exkluzivní práva na výrobu, marketing a prodej oficiálního oblečení a doplňků Laver Cupu, s širokou nabídkou čepic, triček, ručníků, bund a dárků.

Laver Cup se hraje od roku 2017 stejným systémem, kdy se utká šest nejlepších mužských hráčů z Evropy, jejichž kapitánem je tenisová legenda Bjorn Borg, proti šesti předním hráčům ze zbytku světa v čele s Borgovým profesionálním rivalem Johnem McEnroem. První ročník se konal v Praze v roce 2017 a od té doby střídá destinace v Evropě a ve světě, další ročníky proběhly v Chicagu (2018), Ženevě (2019), Bostonu (2021), Londýně (2022) a ve Vancouveru (2023). Laver Cup 2025 se uskuteční v San Franciscu. 

Společnost Fanatics je celosvětovým lídrem v oblasti oficiálního sportovního zboží a týmového oblečení a spolupracuje s více než 900 nejuznávanějšími a nejúspěšnějšími sportovními organizacemi a ligami po celém světě, včetně MLB, MLS, NBA, NFL, NHL, NASCAR, Formule 1, FA, Argentinské fotbalové asociace, Francouzské fotbalové federace, UEFA, anglického ragby a řady světových fotbalových klubů Premier League, Serie A, LALIGA a Ligue 1.